sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Piirikonferenssi

Apua!!!!! Vika kuukaus lähti käyntiin!

Elikkäs.. Matkustin rotaryklubini kanssa Santa Barbaraan (sama paikka missä jos silloin alkuvuodesta kävin..) 17.päivä. Miun seuraks lähti vielä hostsiskokin, koska rotarit eivät ole ihan siitä nuorimmasta päästä.. Reissu meni hyvin ja kaikki meni rotarien piikkiin;) Hotelli oli tosi kiva ja olin samassa huoneessa ekan hostäidin ja tän hetkisen hostsiskon kanssa. Miusta oli tosi kivaa, kun meille ei ollut sellasta ryhmätoimintaa käytännössä yhtään, vaan saatiin ihan itse päättää mitä tehtiin. Siskon kanssa käytiin uimassa hotellilla olevassa luonnon lämminvesiuima-altaassa, otettiin aurinkoa, kiivettiin vesiputouksen huipulle, käytiin yökerhossa yms. Sunnuntaina palattiin sitten kotiin. Kaiken kaikkiaan siis ihan huippureissu!


Sitten seuraavana torstaina vietin päivän Katharinan kotona muiden tänne jo saapuneiden vaihtareiden kanssa. Menttiin Madelinen, Erisin, Katharinan, Brooken ja Laran kanssa ostarille ja katottiin leffaa Katharinalla yms.. Perjantaina tosiaan saapuivat kaikki piirin vaihtarit tänne Montes Clarosiin piirikonferenssiin. Meillä oli Brasilia-aiheinen koe, jossa vastauksia laittelin lähinnä ajatuksella "nooh ei oo tuota Ata ollu vähää aikaa".. Käytiin konferenssipaikalla ja ravintolassa, mutta muuten meille oli aikaa ihan vaan vapaaseen hengailuun. Lauantaina mentiin taas konferenssipaikalle bleiserit päällä ja liput kädessä ja tökötettiin siellä lavalla 20 minuuttia sillä aikaa kun meistä otettiin kuvia. Siitä sitten mentiin syömään ja urheiluklubille uimaan (=viis ihmistä ui ja muut sääti kaikkea turhaa). Sen jälkeen palattiin hotellille, jossa meillä oli kolme tuntia aikaa valmistautua tanssiaisia varten (uskokaa tai älkää, aika jäi tiukille). Käytiin taas ravintolassa ja sitten mentiin tanssiaisiin yhdentoista aikoihin. Hotellille palattiin neljän aikaan aivan täysin väsyneinä. Sunnuntaiaamu oli ehkä hirvein aamu koko vaihtoni aikana. Piti sanoa hyvästit muille vaihtareille. Meistä on tän vuoden aikana kasvanut sellanen suuri perhe, ni kyllä siinä aika monet kyyneleet vuodatettiin. Liian monelle jouduin sanomaan hyvästi viimeisen kerran..
Koe... Kysymykset tyylillä "kuka oli brasilian ensimmäinen presidentti diktatuurin jälkeen?" Vähän veikkaan, ettei menny kyllä mitenkään kovin hyvin kenelläkään:D

 
 Paras kaveri<3
Eduardo meksikosta..
              Reippaat tanssijat:D
        Ngamilla oli synttärit:)
                                                  Nicolas, minä ja Ngam
                                               Meksiko, Suomi ja Thaimaa
            Koko poppoolla viimestä kertaa yhessä.. (Okei huijasin vähän.. Seittemän puuttu jo)
 Meidän piirin ainut suomiedustus..

Sunnantaina ostin vielä lentoliput Sao pauloon kotiin paluuta varten.. Kuukausi aikaa nauttia vaihtarina olemisesta ja siinä se sitten onki..










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti